Campionul brazilian Leandro Lo s-a stins din viață după ce a fost împușcat

În Brazilia, unul dintre cei mai mari campioni la jiu jitsu a fost împușcat mortal. Este vorba despre marele campion brazilian Leandro Lo. Tragedia s-a produs într-un club din Sao Paolo.

Din datele presei internaționale, tragedia a avut loc în contextul unui conflict spontan care a fost declanșat între marele sportiv și un polițist care se afla în timpul său liber.

În urma altercației dintre cei doi, multiplul campion mondial la jiu jitsu a fost împușcat în cap în clubul de noapte respectiv din Sao Paolo. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, sportivul, în vârstă de doar 33 de ani nu a mai putut fi salvat, scrie presa internațională.

Menționăm faptul că polițistul respectiv care se afla în afara serviciului la momentul conflictului l-a împușcat pe Lo în frunte. Dar, în contextul declarațiilor făcute de martori, părerile sun împărțite.

Ce spun martorii despre tragedia din Sao Paulo?

Concret, sursele citate spun că sportivul l-ar fi imobilizat pe polițist, iar ulterior l-ar fi poftit afară din club acuzându-l de comportament indecent. Lucrurile s-au întors însă împotriva sportivului în momentul în care…

Citeste continuarea Aici

You might also like