Caracterul celor care ajung la putere prin alegeri sau prin aranjamente, nu are nimic în comun cu fericirea maselor de conduși

De la evenimentele din decembrie 1989, care au dus la căderea regimurilor comuniste, şi înlăturarea unei părți din îmbuibata nomenclatură, trebuia să aducă un suflu nou în toate domeniile de activitate.

Teoretic, trebuia să fie o lume mai bună și fericirea să domnească pe meleagurile carpato – danubiano – pontice. Din păcate, caracterul celor ce ajung la putere prin alegeri sau prin aranjamente nu are ceva în comun cu fericirea maselor de conduși, văzuți numai ca o forță ieftină de muncă pentru satisfacerea poftelor lor personale.

Concret, criza sanitară provocată de coronavirusul chinezesc, a venit să confirme că elitele României sunt puse numai pe căpătuire personală, indiferent dacă vorbim de cele politice sau de cele din domeniul economic şi social.

În contextul socio-financiar, anul 2020 a fost marcat de sosirea în multe familii a amenințărilor cu decuplarea de la rețeaua de energie electrică dacă nu sunt plătite facturile. S-a aflat apoi că vina aparținea agentului economic ce dăduse facturile unui distribuitor care a aruncat actele cu titlu executoriu după ce a încasat banii.

A urmat în 2021 punerea pe drumuri a…

Citeste continuarea Aici

You might also like