Care este iluminatul potrivit pentru casa ta

Iluminatul interior este functional in orice casa, indiferent ca stai intr-un apartament de bloc sau intr-o casa mare, insa are si rol estetic si este folosit frecvent ca element de design. De aceea, este important sa stim in primul rand care este iluminatul de care avem nevoie si este pe gustul nostru si cum il putem integra cat mai natural si de efect in casa.

Atunci cand alegem cele mai potrivite corpuri de iluminat, este recomandat sa tinem cont de anumite criterii de estetica, design, tipul de lumina si cromatica. In trecut, in casele traditionale, iluminatul nu era un factor important pentru crearea unui anumit stil. Insa, in ultimii ani, a devenit din ce in ce mai evident ca lumina este un detaliu important pentru crearea atmosferei dorite si a unui decor cat mai atragator. 

Tipuri de iluminat din care poti alege 

Inainte de a alege si cumpara corpurile de iluminat pentru casa ta, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de iluminat pentru care poti opta. Datorita tehnologiilor moderne, acestea pot fi personalizate si amplasate in incapere astfel incat sa corespunda nevoilor tale de functionalitate si design.

Iluminatul direct are rolul de a concentra fasciculul…

Citeste continuarea Aici

You might also like