Care este îndemnul Agenției Internaționale a Energiei (AIE) și al Comisiei Europene?

Odată cu războiul din Ucraina, tot mai multe țări europene încearcă să reducă dependența de gazul rusesc, iar România se numără și ea printre ele. În acest sens Agenția Internațională a Energiei (AIE) vine cu un set de recomandări în acest sens.

Alături de Comisia Europeană, Agenția Internațională a Energiei (AIE), vine cu recomandări pentru consumatorii care își doresc să reducă dependența de gazul rusesc și să ofere astfel, un sprijin Ucrainei, care se luptă să supraviețuiască de aproape două luni de zile în fața agresiunilor venite din Rusia.

Astfel,  agenția le recomandă tuturor să opteze pentru munca de acasă și să reducă căldura. „Lucrați de acasă și reduceți căldura pentru a reduce dependența de combustibilul rusesc și, astfel, veți putea ajuta Ucraina”, este îndemnul Agenției Internaționale a Energiei (AIE) și al Comisiei Europene.

În contextul economico-energetic, îndemnul celor două instituții face parte dintr-o serie de sfaturi menite să îi încurajeze pe cetățenii statelor membre ale UE să își reducă facturile la energie și dependența de combustibilul rusesc, scrie CNN.

Cetățenii UE…

Citeste continuarea Aici

You might also like