Care este prognoza meteo pentru ultima parte din luna octombrie?

Suntem în ultima săptămână din luna octombrie, dar prognoza meteo pentru următoarea perioadă nu este una prea bună. Conform datelor actualizate, se pare că România ar putea trece printr-o perioadă cu temperaturi extreme și ger. Meteorologii AccuWeather, de exemplu, spun că sudul Europei va fi sub condiții de ger, inclusiv România. De cealaltă parte, meteorologii români spun că vor exista temperaturi de -20 de grade în România.

Vremea rece va fi influențată de La Niña

Începutul oficial al iernii este la puțin peste două luni distanță. Ehipa de meteorologi de la AccuWeather a alcătuit deja o perspectivă pentru ceea ce va aduce iarna în Europa în acest sezon.

Astfel, costurile în creștere ale energiei electrice și ale gazului pe întreg continentul pun o presiune suplimentară pe perspectiva a ceea ce va aduce această iarnă. Perioadele de vreme rece ar putea însemna un efect de antrenare în diferite aspecte ale economiei europene. Ar putea aduce efecte de lungă durată asupra vieții de zi cu zi a locuitorilor, precum și repercusiuni asupra turismului și comerțului care se pot extinde la nivel global.

În acest sezon de iarnă, experții…

Citeste continuarea Aici

You might also like