Care sunt avantajele amenajării grădinii cu pavele?

Amenajarea cu pavaj a grădinii este o investiţie importantă, de ale cărei beneficii te vei bucura pe termen lung. Pavelele au marele avantaj de a se potrivi la fel de bine pentru alei pietonale, căi de acces auto, parcări, trepte, ziduri de susţinere şi elemente de decor. 

Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care ţi le oferă modelul potrivit de pavaj pentru grădină.

Durabilitate

Pavajele din materiale de calitate, instalate corect, sunt lucrări cu o rezistenţă dovedită de ordinul deceniilor. Totul este să alegi produsul potrivit din punct de vedere al traficului şi al condiţiilor de vreme. Dacă suprafeţele din beton capătă fisuri la fiecare trecere de la un sezon la altul, în special de la rece la cald, pavelele rămân intacte indiferent de intemperii.

Uşor de instalat

Pavajul este unul dintre cele mai rapide proiecte de amenajare a curţii. Pregătirea terenului este minimă, aplicarea pe pat de nisip se face cu uşurinţă chiar şi în regim Do It Yourself. În plus, imediat după instalare pavajul este complet funcţional. Alternativa turnării betonului sau a asfaltului necesită efort superior de pregătire şi aplicare, dar şi o…

Citeste continuarea Aici

You might also like