Care sunt eforturile pe care să le faci, ca femeie, pentru a fi considerată egală ca oameni de afaceri?

În prezent, societatea românească a mai evoluat și este mai puțin sexistă, însă tendința de a marginaliza femeile în lumea de business încă mai există. Femeile sunt încă nevoite să facă  mai multe eforturi pentru a fi considerate egale ca oameni de afaceri. Din fericire, acum au la dispoziție mai multe „arme” pentru ca acest lucru să se întâmple.

Prima impresie contează – vestimentație impecabilă

Chiar şi în aceste vremuri, prima impresie contează, deşi poate părea un clișeu, dar cine are timp de mai mult în această lume uneori grăbită și alteori superficială? Se mai spune că în fiecare moment comunici ceva, chiar și propria imagine.  Așadar, aspectul vestimentar și atitudinea sunt două lucruri care te ajută să câștigi parteneri de afaceri, să câștigi încrederea investitorilor și așa mai departe.

În acest sens, regula nescrisă este aceea de a te îmbrăca office, de a-ți prinde părul, de a purta un machiaj discret și ferm, de a te încălța cu tocuri joase și multe alte lucruri necesare apropo de aspectul fizic convingător. Vestimentația în culori uni, închise sau în alb, fără multe elemente de detaliu,…

Citeste continuarea Aici

You might also like