Care sunt elementele necesare unei bucătării moderne

Indiferent dacă îți petreci ore bune gătind sau gătești ocazional și intri în bucătărie doar când îți bei cafeaua de dimineață, acum este momentul să cauți inspirație pentru a putea face alegerile potrivite în privința bucătăriei. Designul modern îmbină funcționalitatea cu aspectul estetic, oferind un rezultat final adaptat timpurilor noastre.

 

Versatilitatea, confortul, lumina și buna dispoziție pot deveni părți integrante ale bucătăriei. Astăzi, electrocasnicele sunt silențioase, tehnologia a avansat, iar preparatele sunt mai gustoase și mai sănătoase. Iată câteva idei pentru a amenaja o bucătărie în stil modern.

 

Folosește un blat de bucătărie

Multă lume este sceptică în privința blatului de bucătărie, însă, odată ce îl încerci, nu îți vei mai dori să revii la variantele clasice. Un blat de bucătărie îți dă o mare libertate la gătit și are un aspect modern. Cu atât mai mult dacă blatul este din cuarț, granit sau marmură.

 

Pentru uniformitate poți folosi și o combină frigorifică sau plite incorporabile. Astfel, electrocasnicele vor fi integrate în mobila de bucătărie, iar această încăpere va…

Citeste continuarea Aici

You might also like