Carrefour continuă să își extindă serviciul de livrare rapidă.

La mai putin de jumătate de an de la lansarea serviciului de livrare rapidă, în numai 30 de minute, Carrefour România și Bringo continuă să-l extindă în ritm susținut, ajungând să acopere nouă orașe.

Aşadar, harta livrării rapide Carrefour prin Bringo cuprinde de astăzi și Arad, Bacău și Craiova, care se adaugă valurilor anterioare de expansiune a serviciului în București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța.

De asemenea, acesta este cel de-al patrulea val de expansiune, ridicând la 48 numărul total de magazine în format Carrefour Market și Express care susțin serviciul de livrare rapidă în aceste nouă orașe.

În cazul noilor localități, serviciul se bazează pentru moment exclusiv pe magazine Express: în Arad, serviciul de livrare rapidă este disponibil în proximitatea magazinului din Piața Avram Iancu, nr. 18, în timp ce în Craiova – în vecinătatea magazinului din Str. Nicolae Iorga, nr. 122-124, bl. A44-A45. Nu în ultimul rând, în Bacău, serviciul se bazează pe două magazine Express, din Str. Dumbravei nr. 4, bl 4., respectiv Str. Prieteniei nr. 14.

Mai mult, cei doi parteneri vizează extinderea serviciului în…

Citeste continuarea Aici

You might also like