Cât te costă o vacanță la munte după sărbători?

În perioada sărbătorilor de iarnă, mulți turiști au fost prezenți la munte și pe pârtii, iar cererea foarte mare s-a reflectat în prețuri.

Însă, cei care s-au organizat din timp au avut ocazia să prindă oferte bune, dar cei care și-au făcut planurile de Revelion pe ultima sută de metri au fost nevoiți să scoată sume colosale din buzunar.

În contextul financiar de exemplu, cu două săptămâni înainte de Revelion, o vilă în Sinaia se închiria cu 10.901 lei, iar una în Predeal cu 56.160 de lei, pentru trei nopți.

În prezent, vestea bună este că prețurile cazărilor au scăzut considerabil imediat ce a trecut febra sărbătorilor, iar cine nu a profitat încă de un concediu la munte în România poate să o facă contra unor sume mai mici.

– Astfel, în intervalul 7-10 ianuarie, pentru doi adulți, în Sinaia. O cameră la un hotel de patru stele costă 2.103 lei, cu mic dejun inclus, la unul de trei stele 781 de lei, iar la altul de două stele 765 de lei.

Tot în Sinaia, dar într-o vilă de patru stele, prețul este 925 de lei, pe când într-o vilă de trei stele ajunge la 692 de lei.

În același interval, dar în Predeal, pentru o cameră…

Citeste continuarea Aici

You might also like