Cauți idei de tatuaje pe picior? Poți alege unul dintre cele mai populare modele din acest an

Noile modele de tatuaje pe picior se axează mai mult pe simbolistică și semnificații, spun artiștii tatuatori cu experiență. Astăzi, nu mai sunt la modă desenele frumos colorate, fără niciun mesaj, ci reprezentările grafice care au o poveste uimitoare în spate. Un tatuaj nu mai este doar un simplu desen, ci o formă de exprimare artistică a unui eveniment, a unei trăiri, a unor emoții intense.

Indiferent care este tipologia tatuajului, acesta este menit să transmită, nu doar să arate. Plecând de la acest considerent, vezi cele mai populare modele de tatuaje pe picior, care poartă o încărcătură simbolică aparte, devenind amintiri pe viață.

 

Tatuajul cu păsări în timpul zborului

Una dintre cele mai populare alegeri în rândul reprezentantelor sexului feminin este tatuajul cu păsări în timpul zborului. Ele sunt simbolizate cu aripile deschise, în diferite ipostaze și mărimi, și exprimă mai mult decât un cadru natural. O astfel de imagine nu te duce cu gândul la natură, ci la simbolistica din spate: este vorba despre libertate, echilibru, flexibilitate, unitate (dacă păsările sunt în stol). Imaginea grafică poate fi însoțită de…

Citeste continuarea Aici

You might also like