Căzile freestanding – Ghid de cumpărare

Indiferent de cum urmează să-ți amenajezi baia, în stil contemporan sau tradițional, o cadă freestanding va adăuga acea notă suplimentară specială, oferindu-ți locul perfect în care să te relaxezi și să lași stresul și tensiunile zilei să se evapore. Dar ce este o cadă freestanding? Este un model potrivit pentru baia ta? Dacă da, ce stil ar trebui să alegi? În acest articol îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

 

Ce este cada freestanding?

 

Deși sunt disponibile sub o mulțime de modele și stiluri, principiul lor de bază este același: sunt căzi autonome și autoportante care nu necesită panouri pentru a-și completa aspectul. Acestea includ variante precum cele vintage cu picioare decorative și modele ultramoderne cu montaj direct pe pardoseală.

 

Este cada freestanding alegerea potrivită pentru tine?

 

Pentru a te asigura că obții un spațiu perfect funcțional și un design impecabil, decizia trebuie să o iei în funcție de dimensiunea și configurația băii tale. Pentru o cadă freestanding clasică, vei avea nevoie de spațiu cel puțin decent în jurul căzii. Cu toate acestea, dacă dimensiunile băii tale nu sunt chiar…

Citeste continuarea Aici

You might also like