Ce decizii trbuie să iei atunci când eşti într-un impas financiar?

Educația financiară nu mai este un moft în zilele noastre. Nu a fost nici în trecut, însă avansul tehnologic pune presiune din ce in ce mai mare pe oameni şi îi obligă să înveţe concepte noi şi să facă ordine în buget şi, mai ales, să se descurce în situaţii complicate din punct de vedere financiar.

În prezent, este esențial pentru  oamenii să poată lua decizii importante atât în viața personală, cât și în cea profesională. Este deja cunoscut faptul ca românii au o relație anxioasă cu banii şi acest lucru se trage din vremurile dificile pe care le-am experimentat de-a lungul istoriei.

În contextul financiar actual, rolul băncilor este de a transforma concepte economice complicate în cuvinte simple şi acţiuni pe măsura acestora, adaptate noilor tehnologii şi stilului de viaţă al momentului.

În acest sens, un nivel decent de cunoștințe financiare aduce beneficii atât tinerilor, cât și celor care doresc să își deschidă o afacere, care dețin deja un business sau au o vârstă mai înaintată. Iar asimilarea de informații din domeniu și înțelegerea lor conduce la o sănătate financiară.

În aceste vremuri, nu mai poţi…

Citeste continuarea Aici

You might also like