Ce lucrări se fac primăvara prin curte și grădină

Mai sunt doar câteva zile până la venirea primăverii, așa că prin magazinele specializate, dar și prin piețe apar pliculețe cu tot felul de semințe care te fac să nu mai ai răbdare și să vrei să începi să plantezi câte ceva în grădina de legume sau cea de flori. Cu toate acestea, înainte de a trece efectiv la fapte, mai sunt de pus la punct unele operațiuni. Despre pregătirile care se fac acum, dar și multe alte detalii interesante, vei găsi informații în rândurile următoare.

 

Adună resturile vegetale

Luna februarie este cea care trebuie să fie ocupată cu mai multe lucrări de pregătire a grădinii tale. Pentru că vremea este mult mai blândă acum decât a fost pe timpul iernii, poți începe prin a aduna resturile vegetale, dar și gunoaiele, pentru a pregăti terenul pentru aplicarea îngrășămintelor de care solul are nevoie.

 

Verifică starea uneltelor de grădinărit

După câteva luni în care nu ai mai avut treabă cu ele, apropierea primăverii înseamnă că trebuie să verifici starea în care se mai află uneltele tale de grădinărit. Nu contează că sunt cele manuale sau electrice, toate trebuie să fie în stare bună de…

Citeste continuarea Aici

You might also like