Ce se întâmplă cu amenzile aplicate pentru necompletarea formularului de localizare a pasagerului (PLF)?

În România, se dau toți banii care au fost plătiți sub formă de amenzi, înapoi! Astfel, toți cei care vor să își recupereze sumele cu care au fost sancționați trebuie să urmeze o anumită procedură.

Acum, românii își pot recupera sume importante de lei, banii pe care aceștia le-au plătit, sub formă de amenzi aplicate pentru necompletarea formularului de localizare a pasagerului (PLF).

Mai exact, cei care veneau în România din alte țări erau obligați să completeze formularul de localizare a pasagerului, cunoscut și sub numele de PLF. Persoanele care nu făceau asta erau sancționate contravențional, lucru care s-a și întâmplat.

În urmă cu o peste o lună de zile, s-a decis că sancțiunile care a fost obligatoriu pentru toate persoanele care intrau în România, să fie anulate. Mai mult chiar, banii plătiți ar urma să fie restituiți.

Acum, printr-un proiect de ordin pus joi în dezbatere publică, Ministerul Dezvoltării stabilește procedura ce va fi urmată pentru restituirea contravalorii amenzilor plătite deja. Pentru a recupera banii plătiți, cei interesați vor trebui să depună o cerere în acest sens. Apoi, în 45 de zile ar…

Citeste continuarea Aici

You might also like