Ce se ştie despre viaţa personală şi profesională a preşedintelui Klaus Iohannis?

Președintele României Klaus Iohannis este cunoscut pentru discreția sa privind viața sa privată, dar apropiații săi îi cunosc obiceiurile și le respectă cu strictețe. Despre tabieturile sale a vorbit chiar președintele, un moment mai rar în care acesta vorbește despre viața sa personală.

Totul se întâmpla în urmă cu mai mulți ani, atunci când Klaus Iohannis, fost profesor de fizică și fost primar al Sibiului, apoi ajungea președintele României. Multă lume a dorit atunci să afle cât mai multe detalii despre viața personală și ce fel de om este acesta mai exact.

Klaus Iohannis are o regulă nenegociabilă

Într-un moment de destăinuire acesta a vorbit despre ce-l deranjează cel mai mult la cei din jurul său. Mai exact, președintele a dezvăluit că, deși a fumat foarte mult la viața sa, s-a lăsat de acest obicei și de atunci nu mai suportă fumul de țigare. În schimb el a mărturisit că îi place foarte mult să lucreze în grădină.

El a vorbit și despre zvonul privind faptul că i-ar fi teamă să zboare cu avionul. Klaus Iohannis a catalogat acest lucru drept „o legendă, fără niciun fel de suport real”.

În afirmaţiile…

Citeste continuarea Aici

You might also like