Ce trebuie să faci când bancomatul nu îți dă banii pe care ai vrut să îi retragi?

Uneori, bancomatele refuză să ne dea banii, indiferent de cât de mult am insista. În unele situații, banca este în apropiere de bancomat, așa că putem obține de acolo banii, însă, alteori, bancomatul nu se află într-o bancă.

În prezent, cine trece prin așa ceva, nu trebuie să se îngrijoreze. Fiecare problemă are o rezolvare, la fel și aceasta. De fapt, această problemă are mai multe soluții.

-Dacă bancomatul aparține băncii care ți-a emis cardul, atunci poți depune o contestație pentru ca suma respectivă să fie restituită în contul tău bancar.

-Dacă ATM-ul cu probleme aparține altei bănci, atunci va trebui să iei legătura cu banca emitentă a cardului tău și cu banca care deține bancomatul care nu ți-a dat banii.

Băncile recomandă, „În astfel de situații trebuie să reții locația bancomatului, data și ora exactă la care ai încercat să scoți banii. Ba mai mult, dacă pe ecranul bancomatului a apărut vreo eroare, încearcă să reții textul scris pe ecran ca să poți oferi cât mai multe detalii angajaților de la cele două bănci”.

-Dacă niciuna din aceste soluții nu dau rezultate, atunci adresează-te direct…

Citeste continuarea Aici

You might also like