Ce trebuie să știți înainte de a folosi un tractoraș de tuns iarba pentru prima dată

Nu este greu de înțeles atracția unui tractoraș de tuns iarba, mai ales dacă aveți un gazon de dimensiuni medii sau mari. Necesită mai puțină energie decât o mașină de tuns iarba de bază cu împingere, în general vă permite să faceți treaba mai repede, iar rezultatele ajung să arate ca munca unui profesionist.

 

Dar, dacă sunteți la prima achiziție, un tractoraș de tuns iarba poate necesita o perioadă de acomodare. Din fericire, majoritatea tractorașelor sunt proiectate cu o configurare intuitivă pentru a-i ajuta pe începători să se obișnuiască cu ele. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți.

Pregătiți mașina de tuns iarba pentru utilizare

La fel cum un atlet trebuie să se încordeze înainte de competiție, trebuie să vă asigurați că tractorașul de tuns iarba este pregătit pentru sarcina care vă așteaptă. Asta înseamnă să vă asigurați că există suficientă benzină în rezervor, cu excepția cazului în care aveți o mașină de tuns iarba electrică, caz în care aceasta ar trebui să fie conectată la o sursă de curent. Dacă a trecut ceva timp de când ați tuns ultima oară, luați în considerare ungerea…

Citeste continuarea Aici

You might also like