Cea mai bună mâncare pe care au inventat-o oamenii se numește ciorbă

Cănd se vorbeşte despre ciorbă, nutritiv, se vorbeşte despre un fel complet de mâncare. Inclusiv în cura de slăbire. Culmea, este și cea mai ieftină variantă de masă.

Aceasta este un preparat care face parte din tradiția culinară a românilor, însă și-a pierdut locul de cinste la masa noastră, din păcate, se gătește din ce în ce mai rar, chiar și în familiile cu copii.

În acest sens, nutriționiștii din toată lumea, au recunoscut la unison că de la supă încoace nu s-a inventat nimic mai echilibrat în materie de nutriție. În Franța, masa de seară se mai numește souper, de la obiceiul de a mânca la cină o simplă supă. Tot supa ca fel unic de mâncare era servită și în primele restaurante apărute la Paris, fiind considerată produsul ideal pentru restaurarea puterii de muncă.

În România, orice gospodină știe că nimic nu satură mai bine decât ciorbă, e spornică, ieftină și practică – dintr-o oală de ciorbă poți mânca 3 zile. Iar dacă ați făcut armata sau ați mâncat la autoservire, știți ce gust minunat are ciorba făcută la cazan.

Din punct de vedere nutritiv ciorba este un fel de mâncare complet și echilibrat….

Citeste continuarea Aici

You might also like