”Ceea ce e constant în viața unei companii este schimbarea” spune Adrian Vlaicu

Numit director de vânzări şi logistică al Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa mezelurilor din România, Adrian Vlaicu vine după ce deja lucra de 10 ani în companie, ocupând poziţiile de national key account manager şi lider al canalului IKA (International Key Account).

În contextul succesului proiectelor implementate în anul 2021, acesta a afirmat,

” Ca și anul precedent, marcat de pandemie, 2021 a fost un an al transformărilor și al agilității. Mă refer atât la modul în care românii cumpără și consumă, cât și al schimbărilor necesare în organizația noastră, ca anticipare a nevoilor pieței. A fost nevoie să lucrăm altfel și ne-am mobilizat pe parcursul unor proiecte multi-departamentale, cu implicări complexe și competențe diferite ale membrilor echipelor.

2021 a fost și anul în care ne-am asumat investiții construite pe baze foarte solide. Am fost agili și am avut capacitatea de a lansa pe piață produse care înglobează tehnologie avansată. Astfel, un proiect drag nouă a fost cel al lansării gamei de mâncăruri gata pregătite Maestro, realizate doar cu ingrediente naturale, pe baza unor…

Citeste continuarea Aici

You might also like