Cei care au centrale termice de apartament, vor beneficia de prețul plafon pe întreg consumul de gaze naturale,

Executivul a venit cu noi informații în ceea ce privește prețul pe care cei cu centraletermice de apartament, îl vor plăti la gazele naturale. Această lege se va aplica la nivelul întregii țări.

Veste bună pentru cei cu centrale de apartament

Guvernul României vine cu o veste bună pentru cei care au centrale termice de apartament. Aceștia vor beneficia, în 2022, de prețul plafon pe întreg consumul de gaze naturale, asta în contextul în care, anul trecut, ei au trebuit să se încadreze într-un anumit plafon maxim de consum pentru a beneficia de această plafonare.

Astfel, „La gaze naturale, 31 de bani rămâne același preț pentru populație pentru kilowatt-ul de gaz natural consumat, ceea ce poate nu a fost până acum exemplificat, nu a fost spus. În iarna trecută populația avea un plafon, dacă vă aduceți aminte de consum, în iarna aceasta nu mai există acest plafon de consum, n-am văzut până acum.

Poate că nici noi nu am exemplificat. Deci nu vorbim de plafon de consum pentru gaze, deci nu vorbim de o problemă în faptul că nu ne încadrăm într-un anumit plafon de consum.

De altfel, la gaze naturale, pentru populație prețul este…

Citeste continuarea Aici

You might also like