Cei mai bogați oameni ai lumii vorbesc deschis despre riscul unei recesiuni globale

Elon Musk și Jeff Bezos trimit o undă de șoc în întreaga lume. Jeff Bezos este chiar extrem de categoric și transmite că este timpul să „închidem trapele”. De ce cei mai bogați oameni ai lumii vorbesc deschis despre riscul unei recesiuni globale?

Chiar și cei mai bogați sunt îngrijorați în privința economiei. Elon Musk și Jeff Bezos, doi dintre cei mai bogați oameni de pe întreaga planetă (și care, în general, nu sunt de acord cu prea multe lucruri), semnalează o recesiune iminentă.

La începutul acestei săptămâni, Bezos a comentat că este timpul să „închidem trapele”.

El a spus aceste lucruri într-un tweet care includea un videoclip în care directorul general al Goldman Sachs spunea că există șanse mari pentru o recesiune la orizont.

Elon Musk, la rândul său, a fost ceva mai optimist în timp ce încerca (fără succes, în cele din urmă) să atenueze îngrijorările Wall Street cu privire la perspectivele de creștere ale Tesla. Într-o convorbire telefonică cu analiștii miercuri seară, Musk a adoptat un ton încrezător, spunând că firma are o cerere „excelentă” pentru următorul trimestru și că fabricile…

Citeste continuarea Aici

You might also like