Cele mai bune materiale pe care să le folosești pentru amenajarea grădinii

Alegerea stilului de amenajare a grădinii ține de preferințele fiecăruia, însă oricare ar fi acesta, vei avea nevoie de o serie de materiale pentru a-ți putea duce proiectul la îndeplinire. Abia în acest punct începe adevărata provocare, pentru că ai la dispoziție numeroase variante, iar alegerea celei mai potrivite poate fi destul de dificilă.

De aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva dintre materialele cel mai des folosite în amenajarea grădinilor și a altor spații exterioare. Astfel, îți poți face o idee mai clară despre fiecare,  care să te ajută să iei cea mai bună decizie.

 

Piatra naturală

Vorbim de un material ceva mai scump, însă cu multe calități care justifică pe deplin prețul. În primul rând, piatra naturală este foarte rezistentă și se păstrează foarte bine în timp, existând toate șansele să nu fie nevoie să o înlocuiești niciodată. Este și ușor de întreținut iar, expunerea la razele soarelui și la intemperii nu o afectează în mod deosebit, așa că își va menține aspectul zeci de ani. Că tot am pomenit de aspect, piatra naturală arată foarte bine indiferent dacă este folosită pentru pavarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like