Cele mai potrivite plante de interior

Plantele adaugă viață în orice încăpere. Pe lângă frumusețea adusă, acestea îmbunătățesc și starea de spirit. În orice anotimp, o mică parte a naturii poate rămâne și în casa ta.

Frunzele verzi și lucioase ale unui ficus, spre exemplu sau ramurile enigmatice ale unui bonsai revigorează orice cameră.

Nu trebuie să fii expert botanic pentru a le menține în viață. Lumina și apa sunt principalii factori care determină viața unei plante. Iar adesea plantele care par foarte fragile sunt printre cele mai rezistente. Multe dintre ele sunt destul de ușor de îngrijit, așa că am pregătit o listă pentru a adăuga puțină culoare locuinței tale!

Begonia 

Frumoasele begonii de origine indiană au frunze alungite și flori mititele în nuanțe de roz pal. Acestea înfloresc cel mai adesea vara, însă sunt situații în care pot înflori chiar și în lunile octombrie-noiembrie. În funcție de soiul de begonie, perioada de înflorire poate fi diferită, mai ales atunci când o ții în interior.

Deși se spune că plantele au foarte mare nevoie de apă, begoniile nu sunt atât de pretențioase. Prea multă apă poate chiar ucide begonia! Nu lăsa…

Citeste continuarea Aici

You might also like