Cercei de argint cu email, noul trend al verii 2022

Industria bijuteriilor se confruntă cu multe schimbări. De la modul în care cumpărăm bijuterii, la materialele folosite și chiar la aspectul estetic, totul se schimbă rapid.

Impactul noilor tehnologii și a materialelor folosite de producători a dus, de asemenea, la schimbarea tendințelor în materie de modă. Vara aceasta, mai mult ca niciodată, se poartă modelele de cercei argint cu email.

Tendința purtării de cercei din email este din ce în ce mai populară în rândul tinerelor, deoarece cerceii sunt foarte ușori în ureche, sunt accesibili, versatili și merg foarte bine la ținutele de festival. Citește mai departe dacă vrei să vezi ce modele de cercei de argint poți purta vara aceasta ca să arăți cool la cele mai mari festivaluri.

Ce sunt cerceii cu email?

Emailul este un material care se aplică pe suprafața unui alt material. Este, de obicei, o combinație de metale sau minerale și sticlă colorată care se aplică pe o suprafață metalică prin ardere la temperaturi ridicate. Piesele de bijuterie sunt pictate cu culori și desene, iar apoi sunt arse din nou la temperaturi scăzute pentru ca culorile să se lipească de metal. Cerceii cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like