Certificatul verde, obligatoriu la muncă! Se aplică din 24 ianuarie.

Pandemia de coronavirus și apariția variantei Omicron generează din ce în ce mai multe îngrijorări.

În această situaţie, tot mai multe companii iau măsuri drastice în ceea ce privește vaccinarea angajaţilor. Apple, de exemplu, îi obligă pe toți angajații să fie vaccinați.

Astfel că, Apple ia măsuri drastice în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Conform unui email intern citat de site-ul The Verge, gigantul va solicita angajaţilor din retail şi corporativi să furnizeze dovada unei vaccinări cu un rapel pentru Covid-19, transmite Reutărs.

Aşadar, conform sursei citate, începând cu data de 24 ianuarie, angajații care nu s-au vaccinat anti-covid, dar și cei care nu au prezentat dovada vaccinării vor fi nevoiți să prezinte teste de COVID negative pentru a putea intra la locul de muncă.

De precizat este faptul, că conform The Verge, până în acest moment nu este clar dacă această măsură drastică se aplică numai în cazul angajaților corporativi, sau și în cazul angajaților din retail.

Iar, în ceea ce privește motivația venită din partea Apple, conform comunicatului intern, gigantul spune că decizia se datorează…

Citeste continuarea Aici

You might also like