CIO analizează posibilitatea ca sportivii ruși să fie reprimiți în competiții

În data de 15-09-2022, şeful Comitetului Olimpic și Paralimpic al Statelor Unite (USOPC) a declarat că sportivii ruși care au fost interziși de la evenimentele internaționale din cauza războiului dintre această țară și Ucraina ar putea fi în curând primiți înapoi în competiții.

Sportivii ruși ar putea fi reprimiți în competiții

În prezent, CIO ia în considerare reprimirea sportivilor din cele două țări, a declarat președintele USOPC, Susanne Lyons, în timpul unei conferințe telefonice de joi, adăugând că sportivii nu ar trebui să fie pedepsiți pentru acțiunile guvernelor lor.

Astfel, „Știm că CIO începe să ia în considerare o cale de reprimire în competiții pentru sportivii ruși. Ei încep să ia legătura cu toate părțile interesate pentru a obține opinii pe acest subiect. Dar cred că noi toți simțim că la un moment dat sportivii nu ar trebui să fie victimele politicii guvernului lor sau a altor tensiuni care există în lume.

Cred că, în mod inevitabil, va exista o dorință de a vedea sportivii care se întâmplă să locuiască în Rusia să se întoarcă și să facă parte din competiție, dar momentul și cum…

Citeste continuarea Aici

You might also like