Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că țările membre ale blocului comunitar trebuie să reducă consumul de energie electrică

În cadrul Uniunii Europene şi românii sunt obligați să economisească energia. În acest sens, Virgil Popescu a confirmat această veste, după ce președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că țările membre ale blocului comunitar trebuie să reducă consumul.

Concret, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat recent că statele membre ale Uniunii Europene trebuie să își reducă consumul general de electricitate, precizând că prețurile au explodat față de perioada de dinaintea pandemiei de coronavirus.

Astfel, spune ea, trebuie redusă cererea la orele de vârf pentru ca stocurile să dureze mai mult, iar prețurile să scadă, asta în timp ce asigurarea unui trai decent provoacă anxietatea pentru milioane de oameni.

În opinia sa, ”Prețurile au urcat de 10 ori față de nivelul de dinaintea pandemiei. Asigurarea unui trai decent devine o sursă de anxietate pentru milioane de afaceri și gospodării în Uniunea Europeană.

Reducerea cererii la ore de vârf va face ca stocurile să dureze mai mult și va aduce prețurile în jos. Acesta este motivul pentru care înaintăm măsuri pentru statele membre să…

Citeste continuarea Aici

You might also like