Compania Blue Air a primit o amendă colosală din partea ANPC

Săptămâna trecută, Blue Air a primit o amendă colosală din partea ANPC. În acest sens, Cristian Rada, acționar principal și CEO Blue Air, a vorbit despre planurile companiei aeriene, dar și despre o eventuală ieșire de pe piață.

După ce ANPC a acuzat Blue Air că și-ar pregăti ieșirea de pe piață și că pasagerii păgubiți ar risca nu își mai recupereze banii, Cristian Rada, acționar principal și CEO Blue Air, a infirmat această variantă.

Într-un interviu acordat Știrile PRO TV, Cristian Rada a vorbit despre amenda dată de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor, și anume două milioane de euro, în urma controlului inspectorilor, dar și despre pașii pe care urmează să îi facă în continuare.

În contextul activităţilor, în perioada la care se referă controlul ANPC, adică 1 aprilie 2021 – 30 aprilie 2022, au fost 178.000 de pasageri care au avut de suferit de pe urma anulării curselor. Dintre aceștia, în acest moment mai sunt doar 58.200 de solicitări care sunt analizate pentru a fi rezolvate. Din totalul pasagerilor transportați în toată această perioadă, doar 2,79% mai au încă solicitări de rambursare…

Citeste continuarea Aici

You might also like