Copil de doi ani, în comă la spital, după ce a fost bătut de mamă și concubin.

Un copil în vârstă de doi ani a fost internat în spital, în stare gravă, după ce a fost bătut de mamă şi de concubinul său. Incidentul a avut loc într-o localitate din judeţul Neamţ și, conform surselor judiciare, femeia a sunat la 112 și a chemat ambulanța, spunând că fiul său a suferit o criză epileptică. Medicii au constatat, însă, că cel mic fusese lovit cu violență.

Astfel, medicii de la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul copilului în vârstă de doi ani din localitatea Urecheni, judeţul Neamţ, care a fost bătut de mamă şi de concubinul acesteia.

În plus, managerul Spitalului de Pediatrie „Sf Maria” din Iaşi, Alina Belu, a precizat că bebeluşul se află în terapie intensivă, respiră cu ajutorul aparatelor întrucât este în comă de gradul IV, iar prognosticul este extrem de rezervat, conform Agerpres.

„Pacientul a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie către noi. Prezintă multiple leziuni şi fracturi vechi. La prima evaluare s-a constatat o necroză de fesă. Copilul are şi hemoragii intracerebrale. El este în comă, este ventilat mecanic, este un pacient…

Citeste continuarea Aici

You might also like