Costumul de nuntă perfect pentru ținuta unui viitor mire: Cum îl alegi?

 

Deși ziua nunții e eclipsată de rochia miresei, probabil și tu ești unul dintre viitorii miri la fel de interesați de cum vor arata în ziua nunții lor.

 

Dacă îți dorești un costum de ceremonie care sa te facă sa te diferențiezi din mulțimea de invitați și care totodată să mai poată fi purtat și cu alte ocazii, te așteptăm în showroom-ul nostru Cesarini, din Cluj Napoca, pentru a te consilia gratuit în alegerea costumului potrivit și perfect croit pentru tine!

 

Pe cât de distractivă este ziua petrecerii, pe atât de stresante pot fi pregătirile care trebuie făcute înaintea evenimentului. Dacă ești viitor mire, îți prezint un ghid cu informații care să te ajute să porți o ținută impecabilă în ziua nunții tale!

 

Costumul de mire tradițional este format dintr-un sacou de culoare neagră sau bleumarin, pantaloni din același material și culoare, asortați cu o vestă de ceremonie, o cămașă de culoare albă, un papion, și pantofi de mire de culoare neagră, din piele lăcuită sau semi lucioasă. Acesta este însă doar începutul unei adevărate ținute de mire.

 

 

Află ce tip de croială ți se…

Citeste continuarea Aici

You might also like