Cristi Călin: „Fac parte dintr-un serviciu de informații

Falsul călugăr Cristi Călin a făcut noi dezvăluiri în scandalul momentului din România. Acesta susține că tot ce a făcut nu a fost de capul lui și se află, de fapt, sub contract din partea unui serviciu secret din România.

Concret, așa zisul călugăr Cristi Călin a făcut noi dezvăluiri joi seară. După scandalul imens declanșat recent, acesta a continuat, spunând că, de fapt, face parte dintr-un serviciu de informații românesc. El s-a ferit însă să dea un nume exact în această privință.

Noi dezvăluiri făcute de falsul preot

Mai exact, el spune că ar fi fost angajat cu contract de către serviciul secret și i s-ar fi cerut să pregătească din punct de vedere tehnic locațiile în care aveau loc orgiile sexuale astfel încât participanții să poată fi înregistrați. De asemenea, el susține că a primit tehnică audio-video în baza unui proces verbal de la colaboratorul său din cadrul serviciului secret.

În afirmaţiile sale, „Fac parte dintr-un serviciu de informații! Este autorizat, face parte din sistemul legal, este controlat de Parlamentul României. (…) Nu sunt ofițer acoperit, ci agent. Am semnat un contract. Aveam…

Citeste continuarea Aici

You might also like