Cseke Attila, a anunțat cel mai mare apel de proiecte pentru eficientizare energetică şi consolidare seismică pentru 4.333 de clădiri

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a anunţat că  un mare proiect va fi demarat de la data de 1 aprilie a acestui an și vizează mii de familii care locuiesc la bloc.

Astfel,  în cadrul unei conferințe de presă la care a participat, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat cel mai mare apel de proiecte pentru eficientizare energetică şi consolidare seismică pentru un număr de 4.333 de clădiri.

Acest proiect care urmează să fie lansat la data de 1 aprilie 2022, va avea o valoare de 2,82 miliarde de euro.

Astfel, „În data de 1 aprilie, Ministerul Dezvoltării va lansa cel mai mare apel de proiecte, cu cea mai mare finanțare de până acum, pentru eficientizarea energetică şi asigurarea siguranței seismice a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice, finanțate prin PNRR şi gestionate de MDLPA”, a declarat, joi, ministrul Cseke Attila.

Ce noutăți aduce noul proiect

În cadrul acestui proiect, el a mai adăugat că cel târziu în cursul zilei de luni de săptămâna viitoare vor urma să fie publicate și cele 5 ghiduri ale solicitantului şi de asemenea, va fi lansată platforma digitală pentru familiarizarea beneficiarilor….

Citeste continuarea Aici

You might also like