Cu cât ar putea crește punctul de pensie în România?

Pensiile din prezent se poate schimba în foarte scurt timp, astfel că toți pensionarii trebuie să afle noile modificări, care ar putea fi aplicat de anul viitor.

De altfel, despre pensii şi despre schimbarea care va urma pensionarii au toate șansele să primească și mai mulți bani lunar. Toate detaliile şi toate informaţiile au fost făcute de fostul premier al României Ludovic Orban.

Astfel, într-un interviu acordat RFI, liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a vorbit despre situația pensiilor din România. Potrivit acestuia, din punct de vedere matematic, punctul de pensie ar trebui să crească cu 18%.

În contextul politico-financiar actual, el a subliniat faptul că bani la buget sunt suficienți pentru a face acest lucru, în cazul în care au fost înregistrate creșteri de încasări, pe care Ministerul Finanțelor nici nu le-ar fi văzut.

În opinia sa, Ludovic Orban a amintit și de programul de guvernare pe care PNL l-a prezentat la alegeri. La acel moment, se preciza că va rămâne sistemul de majorare al punctului de pensie care are la bază indicatori economici solizi, precum rata inflației sau creșterea salariului mediu brut.

Cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like