Cu cât vor fi majorate pensiile românilor?

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a vorbit despre majorarea veniturilor vârstnicilor români, subliniind că există mai multe ipoteze pe masa guvernanților.

Astfel, prim-ministrul României a oferit un interviu celor de la Antena 3, în care a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și despre pensiile românilor.

În viziunea președintelui Klaus Iohannis, acesta a anunțat că pensiile ar trebui majorate de anul viitor, iar fiecare partid din coaliția de guvernare a venit cu propriul procentaj pentru creșterea pensiilor.

Așadar, Partidul Social Democrat (PSD) a spus că veniturile vârstnicilor României trebuie majorate cu 10%, Kelemen Hunor, președintele UDMR, a precizat că este de bun simț ca pensiile să crească în raport cu rata inflației, adică 15%, iar Partidul Național Liberal (PNL) spune că acestea trebuie majorate cu 16 procente.

În acest context, șeful Executivului a fost întrebat la postul de televiziune anterior menționat care este, de fapt, procentajul cu care vor fi majorate pensiile.

În opinia sa, „Vedeți, tocmai aici apare partea care nu trebuie să se transmită către oameni pentru a le crea așteptări, pentru că și așa sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like