Culorile anului 2021 în dormitor – Idei de amenajare

În anul 2021, specialiștii din design interior vin cu o paletă cromatică ceva mai îndrăzneață pentru doritoare, după mulți ani în care tendințele au fost simple, minimaliste și pastelate. Elementele definitorii ale dormitoarelor noastre anul aceasta sunt culorile strălucitoare, detaliile metalice, marmură, draperiile grele din catifea și paturile impozante cu baldachin.

Astăzi vom vorbi despre culorile alese pentru anul 2021 în dormitor și vei regăsi câteva idei inspirationale de amenajare.

În anii precedenți, dormitoarele erau amenajate în culori neutre și pastelate, cu mobilier deschis la culoare și doar câteva accente de culoare reprezentate de accesorii și elemente de décor. Anul acesta, în schimb, a venit momentul să faci o schimbare și să utilizezi mai multă culoare.

Culorile definitorii ale acestui an sunt ultimate gray și Illuminating. Astfel, culoarea gri va oferi fiecărei încăperi, chiar și dormitorului, un plus de simplitate și elegantă, iar galbenul va oferi constant o stare de bine și relaxare. După cum știi deja, galbenul denotă optimism și creează decoruri luminoase și poate fi folosit cu succes atât pe perete,…

Citeste continuarea Aici

You might also like