Cum alegi un adeziv pentru mobilier? Afla de la experti

Adezivul este produsul pe care il poti utiliza pentru a lipi sau pentru a repara diverse obiecte, precum lemnul sau plasticul. In functie de nevoia ta, este indicat sa te asiguri ca achizitionezi cel mai bun produs.

De exemplu, in situatia in care ai de lipit marginea unui mobilier, atunci poti utiliza adezivi pentru cant.

Adezivi pentru cant

Pentru a te proteja de zgarieturi si pentru un design cat mai placut, producatorii de mobila lipesc de marginea acesteia diferite canturi. Acestea pot fi de tipul ABS, PVC, furnir sau melamina. Pentru aderarea cantului la mobilier, util este sa stii ca este necesar un adeziv. In acest fel, canturile lipite vor fi calitative. In comparatie cu o vopsea sau cu un lac, adezivul nu este vizibil, iar piesele lipite ofera rezistenta mare in timp.

Categorii de adezivi

Bine este sa stii ca, adezivii sunt impartiti in mai multe categorii in functie de rezistenta la apa si la umiditate. Astfel, daca vrei sa lipesti obiecte de exterior care stau in ploaie sau diverse obiecte din casa care stau intr-un mediu umed, precum mobila de bucatarie sau de baie, alege sa cumperi un adeziv potrivit. In felul acesta te asiguri ca produsul reparat nu se va dezlipi…

Citeste continuarea Aici

You might also like