Cum caracterizează senatorul USR, Ștefan Pălărie, învăţământul din România?

Situația învățământului din România este absolut îngrozitoare pentru senatorul USR, Ștefan Pălărie, care spune că țara noastră pierde practic o generație de copii la fiecare doi ani. Acesta îl acuză și pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu de o parte din vină, dând ca exemplu sistemul pe care l-a creat prin „edicte din turnul de fildeș al ministerului”.

Despre aceasta, senatorul Ştefan Pălărie (USR) a vorbit joi şi a spus că la fiecare doi ani, țara noastră pierde o generaţie de copii. Concret, realitatea matematică este zdrobitoare, cei 84.000 de elevi care a luat examenul de Bacalaureat reprezintă sub 50% din generaţia 2010, a arătat el.

Realitatea matematică este zdrobitoare

În estimările sale,„Realitatea matematică este zdrobitoare. Cei 84.000 de elevi care a luat examenul de Bacalaureat reprezintă o porţiune de sub 50% din generaţia 2010, care au început cu clasa I. Mai puţin de jumătate ajung să termine ciclul liceal şi să promoveze examenul de Bacalareat”, a spus senatorul USR în emisiunea Talk News de la Profit News TV.

Acesta a continuat: „Cu alte cuvinte, hai să spunem cât se poate de dur, dar asta…

Citeste continuarea Aici

You might also like