Cum îţi păstrezi bijuteriile ca să arate impecabil cât mai mult timp

Eşti mândră de mica ta colecţie de bijuterii? Ei bine, dacă da, ar fi păcat să alterezi anumite piese sau să pierzi din neatenție unele dintre cele mai frumoase bijuterii ale tale. De aceea este esențial să ai o grijă deosebită în ceea ce priveşte păstrarea inelelor, brățărilor, colierelor și cerceilor.

 

Cu un minim de organizare și niște sfaturi practice, vei putea fi sigură că toate bijuteriile tale vor arăta impecabil, oricând te decizi să le porţi. Iată care sunt sfaturile noastre pentru a-ţi depozita corect bijuteriile și pentru a-ţi fi mult mai ușor să găseşti piesa pe care o cauți atunci când ai nevoie de ea.

Casetă de bijuterii sau săculeţi individuali?

În ciuda a ceea ce ai putea crede, achiziţia unei cutii de bijuterii nu este neapărat o idee bună. De ce? Pur și simplu, pentru că unele piese au nevoie de mai multă atenție decât altele. Pentru o organizare perfectă, va trebui să te echipezi cu mai multe cutii de bijuterii  mai mici sau alte obiecte de depozitare pentru bijuterii. De exemplu, poţi cumpăra un suport de bijuterii montat pe perete, un stativ de bijuterii sau o casetă specială pentru inele aur,…

Citeste continuarea Aici

You might also like