Cum reușesc ojele semipermanente să se mențină „la modă” de atâția ani de zile?

Femeile au avut mereu o slăbiciune pentru aspectul unghiilor, acordând o atenție deosebită formelor realizate și culorilor aplicate. Chiar și în timpurile străvechi, pasiunea aceasta a fost întreținută cu ajutorul plantelor sau rocilor măcinate pentru a obține un produs care să le permită colorarea unghiilor.

De atunci și până în prezent, compoziția ojelor a trecut prin numeroase transformări, ajungând într-o formă extrem de rezistentă și versatilă, care a cucerit iubitoarele artei pe unghii. Seturile de oje semipermanente de calitate au devenit indispensabile și sunt nelipsite din trusele cosmetice, fiind mereu pregătite de noi creații.

Dacă te întrebi cum a reușit acest tip de ojă să se mențină la modă de atâția ani de zile, ei bine, răspunsul este simplu! Durabilitatea, rezistența și strălucirea sunt 3 dintre caracteristicile premium ale acestor produse.

Oja semipermanentă a detronat rapid oja clasică și a oferit o alternativă excelentă mai ales femeilor active, care nu au prea mult timp la dispoziție pentru ședințe repetate de manichiură. Compoziția inovativă a ojelor semipermanente a dat startul unei noi ere în…

Citeste continuarea Aici

You might also like