Cum să îți decorezi mansarda în stil modern!

Ai decis că mansarda casei să nu mai fie doar un simplu spațiu de depozitare, așa că ai luat problema în mâini și ai decis să te ocupi așa cum trebuie de amenajarea ei. Prin urmare, avem pentru tine și câteva idei în acest sens.

 

Simplu, dar de efect

 

Nu confunda mansarda cu podul, da? Prin urmare, nu aglomera în acest spațiu o mulțime de piese de mobilier, decorațiuni și tot ce mai vrei, doar pentru a scăpa de ele din celelalte camere. Este mult mai estetic să folosești un stil simplu, dar de mare efect. O canapea, o masă, câteva rafturi și corpuri de iluminat și gata, problema este rezolvată! Nu exagera nici cu decorațiunile, pe care ar fi chiar indicat să le reduci la minim. Câteva plante sunt însă mai mult decât bine venite!

 

Stilul minimalist, preferatul specialiștilor

 

Dacă încă nu ești prea hotărât referitor la stilul de amenajare al mansardei, atunci trebuie să îți împărtășim un mic secret: stilul scandinav sau cel minimalist este sugestia lor. Nu trebuie să uităm că avem de a face totuși cu un spațiu nu prea generos, de cele mai multe ori, așa că nu ai nevoie de multe piese de mobilier.

 

Lasă lumina naturală…

Citeste continuarea Aici

You might also like