Cum să îți organizezi colecția de viniluri? Trucuri și idei practice

Muzica a devenit o parte importantă a vieții cotidiene și datorită dezvoltării tehnologice te poți bucura de ea oriunde, având la dispoziție o multitudine de aplicații, radiouri și arhive media care îți permit să asculți ceea ce îți place.

Cu toate acestea, înregistrarea analog a revenit în atenția iubitorilor de muzică, discurile de vinil înregistrând vânzari record la nivel internațional. Din cauza particularităților discurilor de vinil, precum formatul acestora și a materialului din care sunt confecționate, este necesar ca acestea să fie utilizate cu atenție, atât atunci când sunt ascultate, dar și când sunt depozitate.

Colecționezi discuri de vinil și vrei să le depozitezi în condiții optime, astfel încât să te bucuri de o cât mai bună protecție a discurilor? Vei descoperi în acest articol câteva trucuri și idei practice care să te ajute:

 

Fă o selecție a discurilor de vinil

Înainte de a trece la organizarea propriu-zisă a întregii tale colecții de discuri, este necesar să studiezi fiecare vinil în parte și să decizi dacă acela îți mai aduce bucurie sau nu. Vei descoperi astfel, că deții și anumite discuri…

Citeste continuarea Aici

You might also like