Cum să te comporți ca model de videochat dacă unul din fanii tăi devine prea insistent?

Nu este deloc dificil să lucrezi ca model de videochat. Dacă arunci o privire peste cele mai bune oferte de angajări videochat în București și alegi la final un studio care ți se potrivește și care îți oferă un mediu potrivit pentru a te dezvolta, atunci este chiar simplu. Pe de altă parte, ca oricare altă meserie, și meseria de model are provocările sale, iar printre ele se numără fanii prea insistenți care îți cer mai mult decât îți permiți sau dorești să le arăți.

 

Aproape fiecare model de videochat a întâlnit până acum măcar un bărbat, fan loial în general, care nu se mai mulțumește cu discuțiile în privat de pe platforma de videochat pe care o folosește modelul respectiv, ci dorește să stea de vorbă și pe Facebook sau Instagram.

 

Pe de-o parte, cele mai multe studiouri de videochat, în special cele profesionale, le sfătuiesc pe modelele lor să nu le dezvăluie membrilor platformelor de videochat informații personale pentru siguranța lor și pentru protejarea identității.

 

Pe de altă parte, chiar dacă studioul de videochat nu le impune nicio regulă în acest sens, există multe modele care nu doresc să amestece…

Citeste continuarea Aici

You might also like