Cum se hidroizolează corect terasele?

Sunt mai mulți proprietari care și-ar dori să aibă o terasă, chiar și una mică, pentru a-și construi un spațiu destinat relaxării, în care să poată să stea cât mai departe de agitația din orașe. Deoarece acestea sunt la foarte mare căutare, tot mai mulți dezvoltatori au început să facă terase pentru construcțiile noi, astfel încât proprietarii să se poată bucură de astfel de spații.

Cei care au deja terase, dar și cei care acum le construiesc, trebuie să nu uite de hidroizolație pentru că doar cu ajutorul acestora vor putea să obțină cele mai bune rezultate și un nivel de confort sporit.

Ce este acoperișul terasă?

Înainte de a vorbi despre hidroizolatii terase este important de explicat ce este de fapt un acoperiș terasă. Acesta este de fapt o construcție care ține locul acoperisului plan și care se montează deasupra unui etaj spațiul acesta este tot mai des întâlnit în orașe și la acoperișurile de bloc. Este folosit în mod normal că spațiu pentru recreere și îi ajută pe proprietari să se bucure de fiecare metru pătrat existent pe clădire. În plus, un astfel de spațiu permite amenajarea interesantă, inclusiv cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like