Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen!

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş a avut, la Strasbourg, o întâlnire cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. El afirmă că a asigurat-o pe preşedinta Comisiei Europene în legătură cu apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloş a declarat că a asigurat-o pe preşedinta Comisiei Europene, că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare.

„Am avut astăzi, la Strasbourg, o întâlnire cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care am discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii: necesitatea ca Uniunea Europeană să facă în continuare eforturi pentru a ajuta şi alte state să imunizeze populaţia împotriva SARS-CoV-2, nevoia de coordonare mai bună a apărării europene având în vedere ce s-a întâmplat în Afganistan şi despre cum cetăţenii din toate statele membre pot să contribuie mai bine la schimbările pe care ni le dorim în UE prin Conferinţa privind Viitorul Europei”, a scriaDacian Cioloş  pe pagina sa de…

Citeste continuarea Aici

You might also like