De ce ai nevoie, pe lângă un avocat bun, atunci când vrei să divorţezi?

În această perioadă, rata divorțurilor în România s-a dublat, astfel că în anul 2019 de exemplu, una din patru căsătorii se finaliza printr-un divorț. În anul 2022 s-a înregistrat un divorț la fiecare 3,5 căsătorii. La finalul anului 2020, rata divorțurilor era de 28,5%, comparativ cu anul 1990, când vorbeam de o rată de 16%, informează statisticile oficiale.

În contextul acestor date, încă pare destul de greu pentru unele familii din România să divorțeze. Birocrația, procedurile îndelungi de pregătire, dar și pronunțarea definitivă a divorțului au o durată mai mult decât iritantă. Acolo unde mai vorbim și de împărțit bunuri, lucrurile se complică mai mult.

Vreau să divorțez și să îmi demonstrez nevinovăția. La cine apelez?

Unele motivele pentru care cuplul alege să divorțeze cuprind infidelitatea, dar și înșelătoria, iar cel nevinovat trebuie să își demonstreze nevinovăția. Pe lângă un avocat bun care să te reprezinte în caz de divorț, ai mai avea nevoie și de un detectiv privat.

Din punct de vedere al activităţilor, un detectiv privat este capabil să afle toate dedesubturile despre partenerul tău. Dacă…

Citeste continuarea Aici

You might also like