De sărbătoarea Sfintei Maria, anul acesta românii vor să profite din plin în această minivacanţă

În această perioadă, hotelierii și operatorii din industria turismului se pregătesc pentru cele mai aglomerate zile din această vară, vârful de sezon estival, în contextul în care urmează un weekend prelungit cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria. Dacă anul trecut data de 15 august a picat într-o zi de duminică, astfel că nu s-au putut face prea multe planuri de vacanță, anul acesta românii vor să profite din plin de acest moment.

Astfel, numărul rezervărilor pentru minivacanța de Sf. Maria a crescut spectaculos, înregistrându-se cu 106% mai multe rezervări pentru acest weekend extins comparativ cu aceeași perioadă din 2021, potrivit platformei hoteliere online Travelminit.ro.

Mai mult decât atât, chiar dacă am intrat, oficial, în ultima lună a sezonului estival tradițional, turiștii trebuie să știe că încă mai sunt disponibilități la unitățile de cazare din întreaga țară, inclusiv pe litoral. Hotelurile, pensiunile și casele de vacanță anunță în continuare oferte avantajoase pentru românii care vor să se bucure de un binemeritat sejur.

Cât costă un sejur și care sunt cele mai căutate destinații

În contextul…

Citeste continuarea Aici

You might also like