Decizia luată de Liviu Dragnea! Ce a făcut după ce a ieșit din închisoare

Din nou emoții mari pentru Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al PSD ajunge astăzi din nou în fața judecătorilor. Fiind vorba despre dosarul vizitei sale în Statele Unite, pentru ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, care tocmai câştigase alegerile prezidenţiale.

Astfel, Liviu Dragnea se va prezenta astăzi în fața magistraților. Fostul lider PSD vrea să ceară ridicarea sechestrului în dosarul vizitei în Statele Unite.În plus, amintim faptul că pe data de 17 mai, Dragnea a fost trimis în judecată, pentru trafic de influenţă.

De asemenea, în ceea ce privește acuzațiile aduse, procurorii DNA spun că Liviu Dragnea  a primit foloase necuvenite pentru el şi pentru partid de 400.000 de dolari. Mai exact, banii ar fi acoperit vizita pe care a făcut-o în SUA în ianuarie 2017 pentru ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, care câştigase alegerile prezidenţiale.

De altfel, fostul lider al PSD mai are și un dosar penal. Surse politice au precizat pentru Antena 3 că procurorii DNA îi pregătesc un nou dosar acestuia, în care este cercetat pentru vacanțele exotice alături de Irina și alți prieteni.

Liviu Dragnea, implicat într-un nou…

Citeste continuarea Aici

You might also like