Design biofilic – Pinterest prezice, dar ce spun arhitecții?

În fiecare an, în luna decembrie, Pinterest, populara rețea de socializare și raiul pasionaților de amenajări, lansează deja faimosul Pinterest Report, în care analizează conținutul salvat și distribuit în platformă în anul ce se încheie și trasează trenduri și obiceiuri de consum pentru anul ce urmează.

 

Și, se pare că acesta este de un succes veritabil, de vreme ce, spun reprezentanții Pinterest, 8 din 10 previziuni se și îndeplinesc. Pentru că iubim Pinterest – cine nu îl iubește, nu? – Fie ca ești interesat de o amenajare cabinet stomatologic sau de o amenajare a unui birou, Pinterest este prima sursa de inspirație. Așadar, ne-am dorit să analizăm în detaliu câteva dintre trendurile sale de design interior, pe 2022, dar nu oricum, ci cerând părerea avizată a Ralucăi Pavel, arhitect și co-fondator al studioului de arhitectură Four Design.

 

Te lăsăm să descoperi, în rândurile ce urmează, sfaturile sale asupra barkitecture sau interioarele dedicate animalelor de companie; biofilia sau designul care se focusează pe plante și care mărește conexiunea unei persoane cu natură pentru a amplifică starea de bine și oh-my-goth sau…

Citeste continuarea Aici

You might also like