Designul interior pe buza lui 2022: principalele trenduri ale anului

2021 a fost asemănător cu anul precedent în ce privește designul interior: am rămas lipiți de ideea distanțării prin design, dar și de igienă mai presus de toate – aceste coordonate rămân valide și în 2022, însă noul an apare ca o bornă de schimbare pentru spațiile noastre.

Casele ne rămân sanctuar, însă le ducem la un alt nivel: cu alte cuvinte, 2022 în design interior e despre finețe – despre un design mai rafinat și sublim ca niciodată. Iată, așadar, care sunt principalele trenduri de amenajari interioare în 2022:

 

   1. Culoare, imprimeu, strălucire

Dacă până acum veneram culorile subtile, pământii și naturale, 2022 schimbă direcția: suntem însetați după culoare. În 2022, fucsia devine noul negru.

Cu alte cuvinte, nu mai fugim de culoare: galben, burgundiu, roz și albastru, iar când vine vorba de imprimeuri, designerii ne încurajează să fim la fel de îndrăzneți: dungi, buline, imprimeuri florale. Chiar dacă în continuare ne plac amenajările simple și delicate, 2022 mută focusul înspre spații mai pline de viață ca niciodată.

 

   2. Calitate reimaginată

După ce anii precedenți ne-au învățat că acasă e…

Citeste continuarea Aici

You might also like